Intrebari frecvente

1Ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a lucra ca model la Glow studio?

Daca ai 18 ani impliniti si te caracterizeaza seriozitatea, determinarea si perseverenta, atunci esti ceea ce cautam noi!

2Care este programul de munca?

Se lucreaza full time in 3 ture:

T1: 07:00- 15:00

T2: 15:00- 23:00

T3: 23:00 – 07:00

3Ce presupune activitatea de model?
Consta in discutii libere cu diferite persoane din intreaga lume pe anumite site-uri de profil prin intermediul calculatorului si a unei camere video. Aceste discutii duc la o sesiune privata intre tine ca model si un membru platitor.
4Nu am experienta in domeniul videochat. Este o problema?
Nu este nici o problema deoarece vei beneficia de training unde vei invata tot ce ai de facut si cum sa ajungi un model de succes.
5De ce sa lucrez la Glow studio ca model videochat cand pot face asta acasa?
Iti poate surade ideea de a lucra de acasa deoarece te gandesti la comoditate (nu trebuie sa te deplasezi, iti faci programul singura, nu imparti castigurile), insa realitatea este ca vei intalni multe inconveniente precum dotarea tehnica, accesul la internet bun,decorul, aspectele legale etc. Echipa noastra de profesionisti iti pune la dispozitie un mediu dotat cu tot ce este necesar pentru ca tu sa-ti poti desfasura activitatea in cel mai bun mod posibil putand astfel sa obtii venituri foarte mari.
6Pot aplica la Glow studio daca sunt studenta sau am alt angajament?
Da, sigur ca poti! Programul de lucru este organizat in ture astfel incat sa-ti permita flexibilitatea de a-ti rezolva problemele, si de a deveni o femeie independenta si de succes in acelasi timp!
7Am parte de confidentialitate?
Romania este banata, asa ca utilizatorii din Romania nu te pot gasi, iar in contract nu este specificat termenul de ‘’videochat’’. In cadrul unui interviu vei avea detaliate informatiile de care ai nevoie.
8Cat de important este aspectul exterior pentru a fi model?
Primul impact este imaginea, deci este foarte important aspectul cat esti in fata camerei. Te ajutam sa fii aranjata pe tot parcursul tau online oferindu-ti make-up si coafat gratuit.
9Care este metoda de plata?
Banii ii primesti in contul tau bancar de 2 ori pe luna la date fixe (10-25), fara intarzieri.