Castiguri Videochat Constanta

 
Studio Videochat Constanta

Castigurile tale

GlowStudio e locul ideal pentru ca farmecul tau sa fie rasplatit asa cum se cuvinte. Ca sa te convingem de acest lucru, iti oferim toate avantajele sistemului de comisioane si bonusuri ale studioului nostru. In acest fel, beneficiezi de posibilitatea cresterii veniturilor si motivatia de a castiga mai mult decat ti-ai imaginat vreodata. Prin aceste comisioane, veniturile tale lunare din videochat pot varia intre 1.000 si 10.000 de dolari pe luna, asa ca ambitia ti-e rasplatita din plin.

La GlowStudio Constanta, ai libertatea sa-ti alegi modul de incasare al banilor:

  • Cash
  • In contul tau bancar, indiferent de banca
  • In contul propriei tale societatii comerciale

Banii ii primesti de doua ori pe luna, la date fixe, fara intarzieri:

  • Ziua 25 a fiecarei luni (pentru perioada 01-15 a aceleiasi luni)
  • Ziua 10 a fiecarei luni (pentru perioada 16-31 a lunii anterioare)

Echipa studioului de videochat GlowStudio din Constanta iti va fi alaturi mereu, cu sfaturi utile, training profesional si dotari de ultima generatie, pentru imbunatatirea performantelor tale, iar impreuna vom reusi sa ai cele mai bune rezultate online.

Pentru a garanta o continua crestere a performantelor modelelor noastre, organizam sedinte foto profesioniste, sedinte de make-up si hair style, cursuri de imbunatatire a limbii engleza. Colaboram cu cele mai performante si cunoscute site-uri de videochat si promovam modelele GlowStudio.