Angajari Videochat Constanta

 
Studio Videochat Constanta

GlowStudio Constanta

Deoarece suntem dornici sa ne marim echipa, vrem sa-ti oferim toate motivele sa ni te alaturi. Stim ca atmosfera de lucru este un factor important, dar in acelasi timp castigurile, ca in orice alt domeniu primeaza. Noi iti oferim bonusuri, premii atractive si buna dispozitie, vino sa ne cunosti si iti vom da toate detaliile la o cafea.

Videochatul profesionist inseamna un progres continuu, in care devii tot mai performanta si mai eficienta. Iar asta inseamna pur si simplu mai multi bani pentru tine.

La GLOW Studio, stim sa-ti apreciem performanta la cel mai inalt nivel. Iti dovedim ca suntem cel mai profesionist studio de videochat din Constanta prin intermediul sistemului nostru de bonusuri si concursuri. Astfel, pe langa sumele castigate in mod normal, din procentele tale, beneficiezi de multe alte metode pentru a-ti mari semnificativ veniturile.

GLOW Studio iti ofera un sistem de castiguri care sa te multumeasca si sa te motiveze.

Te respectam de la inceput si iti explicam toate detaliile privind colaborarea cu noi. Iti prezentam amenajarile studioului, dotarile tehnice, echipa de la training si cea manageriala.

Te punem la curent cu programul de lucru, cu modalitatile de plata, cu absolut tot ce ai nevoie ca sa faci performanta in videochat. Seriozitatea este o calitate de care suntem foarte mandrii, asa ca te vei simti mai mult decat relaxata la noi.

Din experienta iti spunem ca sumele castigate de modelele de videochat sunt, aproximativ, intre 500 si 3.000 de dolari lunar. Castigurile exacte depind insa foarte mult de la model la model. Conteaza mult nivelul de cunoastere al limbii engleze, felul in care aplici sfaturile trainerului tau, make-up-ul, coafura, cat de mult ai grija de corpul tau. La fel de importante sunt atentia acordata membrilor, fidelizarea lor, buna cunoastere a site-urilor pe care lucrezi si punctualitatea cu care vii la studio.

Un lucru foarte important, precum si la un oricare alt job, este ambitia si perseverenta. O data cu trecerea timpului se castiga experienta, se formeaza un stil si evident se cumuleaza numarul membrilor fideli ceea ce va genera castiguri considerabile.

 
GlowStudio

Cauti un studio de videochat in Constanta?


Intra in contact cu echipa GLOW si programeaza-te pentru un interviu


Interviu online Contacteaza-ne

Comisioanele tale

  • 50% - Daca incasezi mai putin de 1.000$/perioada
  • 55% - Daca incasezi intre 1.000$-1.500$/perioada
  • 60% - Daca incasezi intre 1.500$-2.000$/perioada
  • 65% - Daca incasezi intre 2.000$-2.500$/perioada
  • 70% - Daca incasezi peste 2.500$/perioada
  • 75% - Daca incasezi peste 10.000 $/perioada
  • 80% - Daca incasezi peste 20.000 $/perioada